ForeverSafe ForeverSafe

Wij trainen

Wij trainen

Op interactieve wijze laten wij mensen noodsituaties beleven. Immers, juist door het te ervaren kun je het je eigen maken.

Verwacht enthousiasme en uitdaging. Reken op verrassende eye-openers. Alles is gericht op het bereiken van zelfvertrouwend handelen.

Wij motiveren mensen. We vergroten de betrokkenheid met de veiligheid op de werkplek. We zetten mensen aan om zich te verdiepen in de eigen organisatie.

 

Maatwerk

Maatwerk is het belangrijkste kernpunt van onze visie. Dat wil zeggen dat de inhoud van de training wordt gevormd door de behoeften van uw organisatie/bedrijf. Zo ziet het totaalpakket voor een kinderdagverblijf er heel anders uit dan dat voor een bedrijf waar met chemicaliën wordt gewerkt, waar een nieuw productiegebouw wordt geopend en waar tevens een bedrijfsbrandweer moet worden getraind.

Vooraf worden in een persoonlijk gesprek uw wensen en de leerdoelen besproken. Aan de hand daarvan maken we het programma voor de trainingen.

 

Kwaliteit is een keuze!

  • Onze ervaren instructeurs hebben allemaal praktijkervaring en gedegen vakkennis. Vanuit die ervaring en kennis laten zij je handelen. Immers, als je het zelf doet dan vergeet je dat niet meer.
  • Door bij u op locatie simulatie en werkelijkheid te vermengen leren uw hulpverleners niet alleen de mogelijkheden, maar ook de beperkingen en potentiële gevaren van hun eigen werkomgeving.
  • Door onze interactieve, motiverende manier van trainen creëren we hulpverleners vol kennis en zelfvertrouwen.

 

 

Icoontjes_01
Icoontjes_02
Icoontjes_03
Icoontjes_04

Forever Safe

 
"Wij hebben nooit calamiteiten" wordt vaak gezegd.

 
Maar als het dan toch eens mis gaat...?
Daadkrachtig kunnen handelen als er nood aan de man is!

Nieuws

Portfolio

Contact

Heeft u een vraag, tip en/of suggestie? Mailt u die dan alstublieft naar: info@foreversafe.nl

Ons postadres is:
Perelaar 22
5467 JJ Veghel

Tel: 06 - 51 19 31 65

top
© ForeverSafe